CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 12, 2009

weekend updates

1. Yaya n abah new gadget
yaya and abah ada new gadget (ummi tak masuk campur)iaitu baby carrier...sumer orang gelakkan yaya semalam sbb yaya buat muka toye je masa try letak die dlm baby carrier tu sbb baru bgn tido.lepas ni boleh la abah dukung yaya time kuar jalan2...ummi mmg tak larat nk dukung lama2...pakai stroller jek la..


1.

2. New sleep wears
Semalam ummi ngn abah pi alamanda beli baju tido (3 helai) yaya...byk dah baju2 tak muat..baju2 yang beli time die lahir tinggal berapa helai je lg yg muat...tu pon baju2 yg orang bagi..lain2 dh masuk muzium.Pastu beli topi Yaya yg comel tu...(sila rujuk gambar di atas)

3. Aleeya Mysara
Semalam br ummi n abah dpt dengar lagu Aleeya mYsara nyanyian mamat...sblm ni dgr org duk ckp ada nama lagu sama mcm nama yaya..

4. Belajar meniarap
Yaya tgh berusaha gigih nk belajar meniarap...semalam baru boleh mengiring dgn bontot sekali,sebelum ni mengiring badan je..bontotnye tertinggal...chaiyok Yaya..Ganbatte...

tu je kot setakat ini...

Ummi & Abah Love you so Much!

No comments: