CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 18, 2009

BABY KIDS LOVE CONTEST entri

Powered by BannerFans.com



Kepada semua sahabat yang dihormati sekalian, setelah hampir 5 bulan Babykidslove Online Boutique beroperasi, kini kami berhasrat ingin memberi penghargaan kepada anda semua yang tak jemu-jemu menyokong kami. Dengan ini Babykidslove Online Boutique ingin menganjurkan satu contest yang bertajuk
" BABY IN BABYKIDSLOVE APPAREL ".

Oleh itu terdapat beberapa syarat mudah yang perlu anda penuhi. Apakah Syarat-Syaratnya?

Pertama : Uols perlulah menjadi follower Babykidslove Online Boutique dan mesti add http://babykidslove.blogspot.com/ kat blog link uols.
Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan paste kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog ini.
Ketiga : Buat entri dan Uols uploadlah gambar baby uols dengan menggayakan LEGGINGS@TIGHTS. Tak kisahlah uols beli leggings & tights tu kat mane janji mengikut syarat saja. Jangan lupa letakkan nama baby, tarikh lahir dan nama ibu ye....
Lastly : Sila hantar link entry anda ke babykidslove@yahoo.com......sekian....Gud Luck


Ni kali pertama ummi join contest setelah teruja tgk blog mummy dida yang asyik join contest...harap2 la boleh menang...

Nama baby: Alya Maisarah binti Mohd Fairuz
Tarikh lahir: 8 jun 2009
Nama ummi: Siti Raudhah

Yaya in gymboree baby tight

4 comments:

mummydida said...

hi raudhah..semoga berjaya..
ni yang nak cari gambar anak berlegging ni..

dida ni pun dah stat giler bercontest..hehhehe

Dayu said...

bersenam masa mengandung?? aiyyoyoy..nak bergerak pun dah semput2 rasa..
dah lah mmg pemalas aku ni..
serius eh, breastfeeding boleh buat kita kurus cara semulajadi..
hhmm.. abis kita makan byk2 nak bagi susu berkhasiat, tak ke gemuk jadiknya??

Raudhah anje said...

ehehe...aku pon tak bersenam...just buat gerakan yg simple2 je...bersenam kat shopping kompleks ada la...
kalau mkn byk2 tu kek,coklat aiskrim mmg jd gemok.tp nk kasi susu berkhasiat kene mkn yg berkhasiat kan...
aku mkn byk jugak,tp tak naik badan...berat sama mcm sblm pregnant.
cube lah :)

Babykidslove Online Boutique said...

salam....overall sume perfect.gud luck