CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 28, 2009

suhsi n ebi-don

last thursday( 24 dec.2009) kami sefamily ber'outing' di the garden dan mid valley.
tujuan sebenarnye adalah nak pegi boutique Coach..ramai betul orang hari tu wpon hari kerja n nampak ramai mat2 saleh shopping utk krismas.

dah alang2 sampai the gardens tu, kami bersantap lah di restoran Sushi Zen. Restoran ni adalah lokasi wajib kami setiap kali dtg MV/ the gardens sebab kami berdua mmg gilerkan sushi di kedai ni...rasanya sama macam sushi yang dekat jepun nun..harga yang ditawarkan jugak berpatutan...lagi, sebelah kedai ni ada kedai yang jual makanan2 dari jepun...ehehe...lepas makan, beli barang kat kedai Syoujikiya pulak.(perabih duit lagi)kepada yang berminat nak cuba rasa sushi sebenar boleh la singgah kat kedai ni..lokasi nye di LG the gardens.dekat dengan cold storage .

owh...sebelum balik tu saya sempat singgah di krispy kreme sambar 3 ketul donut.(beli sket je sbb hubby tak suka mkn donut). Tp saya rasa saya lebih prefer Big apple lah.krispy kreme nye donut ada sikit manis dan agak keras sedikit.choice pon tak banyak


the sushis


halfly eaten ebi-don


ish bosannye menunggu, kenapa la saya tak leh join skali


ummi, saya dah lapar ok..(bersiap sedia untuk menangis)

edited: teringat ada sorang salesgirl kedai tegur Yaya kulit cantik.hehehe.berkat susu ibu

1 comment:

Fith said...

Hai anje,1st time nak komen,hehe
wahhh sushi ye,mesti rindu kan nak mkn japanese foods,ii ne ada kedai2 gitu...
baby yaya montel sungguh,chumel!