CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, February 2, 2010

baju baru lagi???




last saturday ummi n abah bawa saya pegi ikano power centre.hmmm nak tau kenapa? ummi n abah nak belikan saya baju baru lagi lah tu...bukan salah saya, saya tak mintak pon.
setibanya di sana, saya lihat ummi n abah jadi tidak tentu arah melihat baju-baju branded yang kiut2 di kedai itu. asal jumpa je baju yang bekenan sambar, gantung kat handle stroller saya. saya juga turut excited melihat baju2 tersebut sebab sumer nye cantik2.

Setelah melalui tapisan halus oleh mereka berdua, they end up buying 3 pieces of oshkosh clothing, a pair of carter's romper+pants, a flower dress, 2 pairs of socks. sumer-sumer ni berharga RM 200 je.hmm kalau bawak rm200 pegi butik oshkosh adala dapat 2 helai je kot baju which is sangatlah mottainai(tak berbaloi) sbb bukan boleh pakai lama pon.


ha, lagi satu, yang baju purple ada tulis i ♥ daddy tu...abah yang beria-ia nak beli. ummi tunjuk yang ada tulisan i love my mum pon abah cebik mulut je tak setuju.dengki la tu.huh.ape-ape pon, Yaya tak kisah. Yaya pakai je.



Comelnye stokin ni..ummi pon jeles




ye,saya tau saya comel


Aktiviti-aktiviti baru yang saya dah pandai buat:

1) memandu walker dengan laju dan hanya membrek apabila melanggar kaki ummi atau abah
2) Menjerit tanpa sebab.
3) buat bunyi bababa, mmmmaaaaa
4) duduk tapi kene sendal bantal sbb kadang-kadang tergolek.
5) Capai barang -barang yan tercapai oleh saya dan masukkan ke dalam mulut.

4 comments:

tinatakeshi said...

kawaii!!sile kiss pipi yaya utk saye ye..hihi

sudirman said...

hahaha kelako r ko ni raudhah.. comei plak aku tgk anak ko nih.. geram aku tgk pipi dia. :P

Raudhah anje said...

tina: done...
man: haha..aku sendiri pon geram kat pipi die jugak...asyik kene cium je kat rumah...

Raudhah anje said...

tina: done...
man: haha..aku sendiri pon geram kat pipi die jugak...asyik kene cium je kat rumah...