CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 16, 2010

kami tak suka HItam!!

baru-baru telah terperasankan sesuatu perkara.
Yaya tak suka bende2 yang berwarna hitam.bila hulur bende berwarna hitam akan ditepis or ditolak oleh mek ya(panggilan manja Yaya) .


Nampaknya...




KITA SERUPA....

Saya juga tak suka mende kaler hitam...espesyeli haiwan berwarna hitam...eiiii takutla.kot2 jelmaan.


Semalam terpaksa amik Emergency leave sbb my baby (baby yg kecik,my baby yg besar boleh jaga diri sendiri) batuk2 dan selsema hingga bila bernafas pon berbunyik macam da kahak . Pegi le sedut gas kat Pusat Rawatan Mesra,seri kembanagan.2 kali kami ulang alik pi klinik.pagi sekalik,malam tu pegi lagi sekalik. Doc bagi ubat Syrup ventamol warna merah baumcm air sirap.Kami mmg customer tetap kat ctu.dari check-up pregnant sampai la Sekarang sumer rujuk ctu.....NAK TAU KENAPA?...EHEHEHE.... ada la....

Alhamdulillah pagi ni nmpak Yaya dh sihat dan ceria. Malam tadi pon tido lena je.

And last friday (12.03.2010) pon kami singgah di klinik yang sama untuk sunatkan si Yaya .
Kejap je dalam 5 minit udah siap semuanya....Yaya pon nangis kejap je.Anak ummi ni mmg kuat.

p/s: bought breastmilk storage plastic brand autumz. harga and feature sama sebijik mcm Joy angel.

No comments: