CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 22, 2010

new cup

mulai sekarang yaya perlu belajar cara2 untuk minum dari cawan pulak.mula2 ingatkan nak pegi soping di parenthood ekspo,tp tak berkesempatan nk pegi . Then ada member bgtau tak de ape yang best lpon kat ekspo tu. Mujurla tk pegi. . Last2 kami sopping di alamanda putrajya je. beli cawan baru kat mothercare.ada dicount 20%. pastu singgah kat parkson .hajat sebenar nak beli pajama yAYA,tapi terbeli sekali mainan.

esoknye(ahad),pegi alamanda lagi sbb teringin nk breakfast pancake.lps breakfast, pegi jenguk kedai kasut,dah terbeli kasut pulak ke Yaya. hadoi, weekend ni saje dh spend 100 lebih untuk yaya.Gaji belum masuk lagi weii...

2 comments:

fIzahjepp said...

aku dulu beli yg mcm ni gak mule2 tp irfan tk reti sedut..so aku beli yg ade straw..tp yg straw ni susah skit nk jg coz susah nk basuh kt straw die tuu...

Raudhah anje said...

tu la...usha gak yang straw tu...tp sbb takleh nk cuci straw tu yang tak jadi beli...tp yaya dh reti minum ngn straw..hr tu saje2 letak straw yakult kat mulut die, die gi hisap....berkerut muka minum air rasa masam...huhu...