CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, April 14, 2010

meet my cousin

semalam baru balik dari JB melawat sepupu Yaya , Fatihah.ehehe...Actually , Abah ada keje kat sana,umminye yang gatai nak ikut(dah abah ajak..takkan nak kate tak nak). Ye la,bila lagi nak melawat sedara mara di sana , ye tak. Amik cuti 2 hari ,kitorang kat sana 4 hari(sabtu - selasa). Umah Fatihah tu kat area Kempas. 4 jam jugak la dari putrajaya.

Sempat la jalan-jalan di Plaza angsana borong barang2 di kedai romantika. malam pulak pi jenjalan kat Danga Bay.Nak beli fridge
magnet untuk tambah koleksi yang tak berapa nak banyak,tapi langsung tak jumpa yang berkenan di hati. yang ada tu langsung tak menarik.gambar biasa yang amik dari digikame nak buat ape. Saya nak fridge magnet yang typical yang comel.Last2 perut pon dah lapar, tanpa membeli apa2 kami pi makan kat kafe rumah Limas.Sedap jugak nasi goreng limas special die. hari isnin dan selase ummi duk umah je ngn Yaya melayan karenahnye yang super manja tu. huhu...balik dari JB singgah hospital putrajaya tgk anak staff baru bersalin baby boy.huhu..teringat kenangan bermalam di sana selama 3 malam.

para bapa menolak stroller ketika para ibu sibuk bershopping di Plaza Angsana.
Para anak pula berbual mesra menggunakan bahasa yang hanya mereka paham.





Sweater baru berwarna itam...wpon awak tak suka hitam ummi belikan jugak sebab sweater tu CHOMEL!ada corak rainbow n love2 kat seluruh sweater

P/S: thank to tuan rumah kerana menumpangkan kami sekeluarga.lain kali kami datang lagi =P

No comments: