CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, April 19, 2010

refuse direct

hurmm kali ni ape pulak karenah Cik Yaya chomel kite ni ye???

She refuse to direct feeding with me suddenly.i don'tknow what or where got wrong.secara tiba2 lepas die bangun tido petang kul 6.30 ,die direct BF , tiba2 die lepas then terus tak nak sampai ke tengah malam. sudahnye bagi frozen EBM dengan botol susu lah jawabnye. pastu punye lah susah nak tido kan die sbb selalu die tido sambil menyusu direct. Tapi, masa die tengah tido bangun malam, nak pulak menyusu direct,agaknye tak perasan la tu main nyonyot je. pagi tadi sebelum pegi kerja try juga bagi direct , and she still refuse.

Yaya, yaya.apo kono la pulak ekau ni...

Try search kat forum susu ibu tentang topik ni, tapi terlalu byk sugesstion sampai taktau nak buat yang mana satu. Try call kaunselor laktasi pn rita tu, kene buat appointment lah pulak. nmpak nye kalau weekend ni tak berjaya jugak kembalikan Yaya ku, kene la pi jumpak pn Rita.

p/s: teringin nak berurut lps baca entry kak jaja, tak penah berurut lagi since lepas bersalin.

No comments: