CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, May 17, 2010

2n.d. Anni versary

Alhamdullilah,semamlam genap 2 tahun saya dan suami memasuki alam rumahtangga.
Alhamdulillah jugak kerana telah dikurniakan seorang cahaya mata yang comel dan dah masuk setahun pon umur die.
Walaupon baru 2 tahun, dah banyak peristiwa dan kenangan dikumpul. macam mana la orang yang dh kawen puluh-puluh tahun tu kan?mesti terlalu banyak sampai ada yang terlupa.
tu belum masuk kenangan masa bercinta dulu...huhu...mesti tersenyum@ tersengih sorang2 bila teringat balik. NAk2 bercinta kat luar negara kan...suasana dan situasi yang berbeza dari negara sendiri. of course la susah nak lupa.

Anyway tak de ape2 yang special sgt la semalam..hadiah dh bagi time birthday.Jenuh la nak bagi hadiah 2 kali setahun.kalau murah tak pe jugak...usually kami pi makan2 kat tempat yang best....my hubby bkn jenis yang suka bagi bunga2 ni...bunga bukan boleh buat makan,baik bagi makanan katanye. ApeApejela cik abang oi.Den pon dah tak berharap nak dapat bunga dari awak.
As long as abang maintain being responsible, understanding and romantic , pon dh cukup.


Sekarang saya tengah belajar cara-cara nak panjat sofa.

No comments: