CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

anak dara saya dh setahun jagung

Hi all....sgt lah tak berapa ada mood nak update blog sebab

1) sangat busy di tempat kerja...meeeting memanjang...mujur hr ni bos mc 2 hari
2) Yaya tak berapa sihat a few weeks ago..
a week before she turns 1 year old, she had 'lelah' for almost one week...berapa kali jugak la ulang alik pegi sedut gas di klinik....dah la masa tu office pulak sebok dgn annual dinner dan marathon yg tak boleh ponteng nnt kene demerit.Kalau ikut hati memang tak hingin aku nak pegi.(Oooopppssss)
And on her 1st birthday, kene HFMD pulak...habis naik bintik2 merah kat peha, punggung, ulser dlm mulut.
Yaya yang sentiasa berselera tengok makanan tetiba jadi taknak makan, taknak isap susu.
Tapi badan tak susut jugak la...Mujur la 2-3 hari dh OK. So, the following weekend we had organize.....








A simple BIRTHDAY PARTY for her





the goodie bags

the foods


the moody birthday girl


and she received 3 beautiful+ cute dresses from her lovely aunties and baby sitter(including the dress in the above pic), it's 4 actually, but 1 of the dress is axactly the same with the dress she wore on that day
Jadinye...Baju raya yaya untuk tahun ni dah ada

Cepat-cepat la boleh jalan,,,mesti lagi comel dgn dress-dress itu...

2 comments:

Fith said...

Happy belated birthday Yaya!
kesiannya dah dekat2 bday sakit pulak yer,takpe2 org tua2 kata bila sakit tu tandanya nak dpt 'skills' baru,yaya nak jalan dah kot,hehe

Raudhah anje said...

hopefully mcm tu lah fith...yaya ni suka wat surprise...time orang ajar die buat tak tau je..kang tetiba je die boleh buat