CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Friday, September 24, 2010

Avent breastpump valve

Tadaaa! Dapat jugak beli spare valve breastpump avent.dah alang2 pegi,beli 3 bijik terus.
beli di distributor avent,kinderdijk . Kedai die di blok D ,plaza damas, jalan sri hartamas 1, sri hartamas KL. Phone nO: 03-62032336.
RM 9.90 satu.kalau nak post tam bah RM 20 untuk postage.


Valve ni memang cepat rosak. Masa beli breastpump tu pun die dh bagi 3 biji spare, 3-3 dah digunakan.last piecce yang bentuk bintang tu lah. Tu yang kelam kabut cari spare valve tu. Buat nye yang dok ada ni hilang ke rosak cepat. Dah takdak stok. Kali ni nak try yang mulut itik ni pulak. Dah penah try dulu dan saya rasa lagi best dari valve bentuk bintang ttu.Lagi pun saiz die besar sikit compare dgn yang bentuk bintang. Kalau yang bintang tu asik tercurah dalam sinki je masa basuh breastpump. Tak perasan sebab kecik bebenor.

Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

mysara said...

yg bentuk cam corong tu boleh ganti valve yg star tu eh anje? aku aritu beli sparepart kat sana gak...tp xde lak dia shoukai yg corong tu...

Raudhah anje said...

mai,
aah, boleh.aku pi hari tu die tunjuk 2-2.aku pilih yg corong sbb lebih suka yang ni.tanya kat die pun die cakap boleh. aku dh try dah kat pump.it fits well :)