CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 21, 2010

Baru lepas tengok koleksi baju menyusu di website DnA. Baju2 kat website DnA ni adalah rekaan dari Dynas mokhtar pelakon tu...cantik2 baju die, yang paling saya suka ialah baju2nye langsung tak nampak macam baju breastfeeding macam sesetengan rekaan baju menyusu yang tak menarik langsung. Macam pakai apron kat dada pun ada..




Image copied from www.dna.com.my

Cantikkan kan...nak2 Dynas pulak yg pakai,memang nampak cantik lah. Kalau saya yang pakai belum tentu nampak cantik cenggitu.
Tapi kalau dah nama baju cantik, harga pun 'cantik' lah jugak.

"Abang, saya berkenan yang kaler purple tu lah abang, tapi kalau nak belikan dress biru tu sekali apa salahnya."
V(^o^)

2 comments:

Puan Capa said...

utk yg tersayang...dengan almari2 baju abg belikan..hehehe

Raudhah anje said...

yea, yea...pn capa nak sponsor...i tunggu tau...