CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 13, 2010

boonga-boonga cinta

wahh, hari ni ternampak gambar seorang member ni dapat bunga dari hubby die sempena birthday die hari ni...mesti bestkan dapat bunga...

Saya ni tak pernah dapat bunga dari en. hubby...membazir katanya...buat apa bunga, baik beli makanan boleh makan...ada ke macam tu.
Bagi Bunga tu simbolik lah abang...kalau makan kejap je dah lapar balik, kalau kasi bunga boleh jugak tahan 2-3 hari sebelum bunga tu layu. Dan perasaan best dapat bunga tu akan kekal sampai bila-bila.

makan hari -hari boleh makan..tapi bunga takkan hari-hari dapat kot...lain lah kekasih hati kite ada kedai bunga. Lagipun hari-hari dapat bunga tentulah dah takde perasan best tu kan..

p/s: my favourite flower is rose and tulip.

6 comments:

fIzahjepp said...

huhu same dgn la kite tk penah dpt bunge dr en hubby sob sob...besnye kalo tibe2 die bg..pehh mesti satu hr tu senyum smp ke tinge jek kiki

Raudhah anje said...

kan....tapi mesti rasa pelik jugak kalau tetiba kasi bunga...mesti ada apa2 yang die nak tuuu...hikhikhik

Fith said...

entry ni sgt lucu,keh3.agak2 en suami itu baca tak blog anje ni?boleh kasi hint tu,siap bgtau dah bunga apa yg disuka,hehe...

btw senasib ler kita anje.fith pun tak pernah dpt bunga,dpt lukisan gambar bunga ada laa,hahaha...

Raudhah anje said...

hehehe.tak payah baca pun takpe. kiter dh selalu cakap kat die...dari sebelum kawen lagi...jawapan tetap sama..
at least fith dpt jugak gambar bunga...kite bayang bunga pun tak nampak.hihihi

Elah said...

Alahai kesiannya...aku br dpt skali.Time aku stayback lmbt skit kt msia lps kenduri belah s'gor so dia kene duk sorg2 kt nihon sebln lbh.Smp2 airport je ada org tunggu dgn bunga heheh.
Ckp kt peyuh,bunga blh dikeringkan n simpan smp bila2.Aku nyer still ada lg ni ;)

Raudhah anje said...

ahahaha...dh berbuih dah mulut ni elah...
oooo kena berpisah lama sikit lah kan baru die rindu sampai terdetik nak beli bunga...selalu paling lama berpisah pun seminggu...