CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 15, 2010

buat-buat busy

tersanagat busy sampai baca blog kawan-kawan pun sekali lalu je...tak sempat nak belek2...hmmm entah apa yang di'busy'kan pun tak tahu. Mungkin sebab boss saya masuk hospital akibat koma dah nak dekat 3 minggu, jadi kami pegawai2 la terpaksa gilir2 masuk meeting sana sini.

Mungkin jugak busy mencari rumah untuk dibeli...Jumpa yang berkenan, harga pulak tinggi sangat. Jumpa yang harga mampu milik, area pulak rasa macam tak best....Mengapa la harga rumah sangat tinggi, tapi gaji kami tak berapa nak tinggi. Bonus??? seperti menunggu bulan jatuh ke riba.

5 comments:

Nrfadlh said...

kwn sy pernah kata, kalau busy ni mcm cool. tu semedang je rase busy tp xtau ape yg dibusykan sgt.

FARHANA JAMIL said...

sape koma?? btol2....bile la gaji nak naik nih...setakat increment yg x seberapa setiap thn tuh. bonus pon xde...tp keje mcm nak giler...haih...rase cam nak berenti je.

Raudhah anje said...

farhana: bos kami en Mahmud...rasa farhana tak pernah jumpa...die masuk lps ko benti..sian die...tension sgt kerja kat sini sampai jd mcm tu...

Fadilah: aah, kena cool...kalau kelam kabut lagi haru jd nya, kan.

@kutopsecret said...

Pe perkembangan En mahmud yer...?

Raudhah anje said...

dah balik ke johor tp masih mc sampai hujung bulan 2..