CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, December 23, 2010

Jom Join Contest Si Manjaku Comel

Telah ditag oleh kawan saya CIK Agustina to join this contest.




Rasanya ni la gambar comel yang paling latest dalam simpanan.
Masa ni budak kecik ni baru dapat kaki,excited sangat boleh jenjalan kat taman tasik taiping.
Sebenarnye Susah sangat nak capture gambar budak ni sebab tak reti duduk diam. Tak sempat nak snap gambar lagi die dah lari datang kat kamera nak tengok gambar die yang baru ditangkap.








syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..
-dah


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)
-

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)
-checked

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)
-dah setel


5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....
-yaya baru umur 18 bulan, so layak

7. tag rakan2 anda 5 org...

fith , dida, kak tini, fizah, pn capa

1 comment:

Puan Capa said...

alamak!baru tgk ada tag.ngeeeeeee