CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Friday, January 14, 2011

nak yang ni...

Hajat dihati sebenarnya nak belikan yaya kereta little tikes.Seach punya search dekat internet
( ingat nak beli yang 2nd hand je,sebab bukan pakai lama pun) , banyak yang dah sold out ...tension je! Yang saya berkenan semua dah sold out.Benci lah.

Tapi ternampak pulak mainan ni...leapfrog-leapster2. MENARIK. ala-ala PSP gitu tapi ada unsur learning. Yang gambar kat bawah ni model baru dijual dengan harga RM 350++. ada model yang lama sikit(kaler kelabu) harga murah sikit dalam RM 180. Nak tambah game boleh download kat internet. Demo dan info pasal permainan ni ada kat sini








::Siapa yang nak main ni...mak ke anak?::

5 comments:

Puan Capa said...

lepas ni uwais nak pinjam..leh tak yaya?

Raudhah anje said...

uwais beli dulu la...lepas tu yaya pinjam kay.*wink*wink*

fIzahjepp said...

mak yaya yg nk pinjam tu hehe hehe

Nrfadlh said...

mesti mak yg ecxited lebih ni. :p

Raudhah anje said...

gagagaga....tu la, kang berebut dengan anak nak main bende ni