CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

Tonari no tottoro dan Mr bean


Sangat natsukashii movie anime Jepun "tonari no Tottoro" ni. First and last time tgk cite ni masa kat Ambang Asuhan Jepun tahun 2003. Sangat-sangat best+ comel cerita ini. Binatang gemok+ tembun tu nama die tottoro. Nak dijadikan cerita, Ada kotak gambar tottoro ni kat rumah, beta buat simpan barang2 khazanah masa belajar kat jepun dulu. Cik Yaya ternampak pulak kotak tu. Bukan main suka lagi die tgk gambar tottoro tu. Setiap kali nampak kotak tu mesti die tunjuk kat gambar tottoro tu sambil sengih2. Isk3x. Nak kena cari jugak la cerita tottoro ni kasi Yaya tengok (ummi die yang nak tengok sebenarnya..kuikuikui)


Erk...yang ni pulak hero kegemaran cik Yaya buat masa ini.....Sape yang tak kenal dengan mamat ni tak tau ler nak kata apa...
Bila cakap je "Mr bean dah nak start dah" terus diam, mata tumpu kat kaca TV. Bila mr bean dah start, panjat sofa duduk kat seat tetap die. Senyap je layan Mr. Bean.. Yaya oh Yaya awak menurun sape ni minat tengok Mr. Bean.

2 comments:

Puan Capa said...

hehehe....mr bean comel pe yaya.hehe

Raudhah anje said...

hahaha "comel"

Uwais dah ada heroin belum?