CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, April 7, 2011

bila pulak

Lately ramai dah kawan-kawan yang tanya
"yaya dh berapa tahun"
saya jawab
"dah nak masuk 2 tahun"
kawan sambung
"bila nak tambah lagi satu?"
atau
"ooo,bila nak dapat adik ?"
atau lebih ganas lagi
"eh, dah ada ek no 2?"
]sambil pegang perut saya
huhu
menci,menci.nampak sgt perut ku buncit sampai ada yang boleh buat assumption begitu.

No no no. belum lagi ye kawan-kawan.
YES, i've stop taking Noriday Last month but still on natural family planning.
Still not ready to get pregnant until Miss Yaya officially stop breastfeeding.
And there's another problem. Tak tahu macam mana nak buat Miss Yaya dengan sendirinya tak nak BF. Kalau boleh nak die sendiri yang willing to stop BF, tak perlu gunakan kekerasan hati.
Sedang cari2 lagi info macam mana taktik nak buatkan anak taknak nyonyot B lagi.

Di tambah pulak dengan kesihatan en suami yang tak berapa baik, lagi la rasa belum mau pregnant lagi.

Kalau dah ada nanti, insya Allah saya akan hebahkan di semua channel hebahan yang ada.
Ceh,Macam ada orang kisah je.


Seronok dengar beberapa orang kawan yang sedang tambah ahli keluarga.
Semoga selamat melahirkan cahaya mata yang dinanti-nanti :)

3 comments:

Fadilah R. said...

i pun xsedia lg. tgk kwn kwn mmg mcm rase nak pregnant tp nanti dulu lah kot. :)

Puan Capa said...

me too!

Raudhah anje said...

fad: aah, jeles tgk kawan2 yg dh tambah anak. pening jugak bila nak menjawab pertanyan2 bila nak tambah anak.

capa: me too utk yg mana satu. yg sedang tambah ahli keluarga ke??