CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 11, 2011

mari membuang masa

Salah satu favourite hobi saya yang membuang masa adalah menonton drama. Walaupun tak berkesempatan nak menonton drama TV3 pukul 3-5 petang tu, atau apa saja drama yang tayang kat TV tu sebab nak tengok TV kena berebut dengan Cik Yaya. Selagi die tak menang pilih channel kesukaan die ( Playhouse or Disney ) selagi tu la menjerit 'Ci Bin' (Mr. Bean) atau Yo (Pororo the Little penguin) atau 'Pin Pin' (Upin Ipin) . Tapi dengan kemajuan teknologi kini, saya mampu menonton drama kegemaran saya kat Youtube. Terima kasih jugak kepada orang yang rajin mengupload vidoe ke dalam Youtube.

Drama yang saya sedang follow sekarang adalah Desperate Housewives. Agak lama jugak dah follow cerita ni, since 2005 tak silap. Dah tengok dari season 1 episode 1 sampai Sekarang dah season 7. Walau pun begitu, saya bukan desperate housewife ye, tapi desperate to be housewife.









owh, dulu masa muda2 zaman belajar dulu saya follow cerita ni.




Download full drama dan burn dalam CD dari season 1 sampai 6 ke 7 macam tu. Watak yang paling saya suka dalam drama ni adalah Piper.

p/s: nama je tengok drama inggeris, english tak pandai2 jugak.

No comments: