CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, June 20, 2011

2nd

Dh masuk 2nd trimester...belum ada muntah2 or pening2 walau sekalipun...hmm, mungkin tak akan ada. Masa mengandungkan yaya dulu ada la jugak 1-2 kali teruwek...itupun rasanya sbb perut kosong banyak makan angin. Rasanya macam tak pregnant pun ada...makan sumer OK , bak kata orang tolak batu ngan kayu je...kadang -kadang je selera nk makan nasik tu tak berapa ada... Sindrom mulut ku rasa pahit pun tiada...Baby bump masih kecik lagi... Penat tu biasa la, semua orang yang pregnant penat lain macam dari biasa.


Agaknye pregnant kali ni sibuk melayan ragam Cik Yaya yang nk abiskan saki baki manja die tu sebelum adik keluar kot sampai tak sempat nak pay attention pada perkara lain. Seriously, kuat bebenor ragam Yaya ditambah pulak belum berhenti BF sepenuhnya....Dah la abahnye takde 2 minggu kursus ke luar negara...Nak pegi tido MIL rasa tak selesa la pulak. Eden tak boleh tinggal tilam vono eden lama2, mula la sakit belakang.


Rasa bersalah pun ada tak berapa beria-ia macam mengandungkan Yaya dulu..


2 comments:

Puan Capa said...

sbb tu anak kedua tak ngam dgn anak yang pertama kan?

Raudhah anje said...

ye ke macam tu? Capa macam tu ek???
yg sy tau anak kedua lebih independent berbanding anak sulung..