CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Friday, June 17, 2011

...

Hari ini buat kesekian kalinya pergi check-up lagi di pusat rawatan mesra , seri kembangan. Baru bukak buku merah. usia kandungan lebih kurang 13 weeks. Alhamdulillah semuanya OK. Nampak tangan and kaki baby sedang develop. Dan CYST yang didetect masa scan last month pun dah tiada. Risau mak bila doktor cakap kalau cyst ni tak mengecut dan makin membesar kena operate untuk buang cyst itu. Pastu doktor sambung lagi, ' nanti dah masuk 7 bulan saya akan buat surat untuk rujuk ke hospital sebab awak operate first baby...' uhuhuhu bila ingat part nak deliver ni yang mak gerun ni...eiiii takuttt...normal ke operate ke dua-dua aku ngeri okeh.

Masih ingat lagi masa mula-mula dapat tau diri ini pregnant lagi, perkara pertama yang terdetik dalam kepala adalah ' boleh ke aku sayang baby ni macam aku sayang Yaya?' Insya Allah boleh kan..




Akhir kata, jom layan gambar Cik Yaya sedang solat tapi mata tengok ke TV. sejadah pun terbalik daaa





Bismillahirrahmanirrahim
.....
.....
AMINNNNN





Allahu Akbar

3 comments:

Puan Capa said...

Tahniah!
InsyaAllah boleh....Allah akan beri apa yang kita boleh buat

Fadilah R. said...

lagi satu good news. tahniah!

comey gila yaya sujud ke tu erk. hehe Allahu Akbar!

Raudhah anje said...

capa: thanks! tengah tgg good news dari capa

Fad: thanks jugak...aah, tgh sujud tp tak angkat bontot.