CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 29, 2011

tak tau nak letak tajuk apa

Alhamdulillah , my sweetheart dah selamat pulang ke malaysia setelah 2 minggu berkursus di UK. Banyak betul ole-ole yang dibawa pulang untuk kami berdua. yang paling banyak sekali dapat ole-ole tentulah si Yaya...Tapi ummi punya walaupun kuantiti sedikit tapi nilainya lebih sikit...huhuhu kira fair and square lah kan...Barang branded kat sana sungguh murah dan berkualiti. Yang tak berapa branded pun still berkualiti jugak. Kalau Kat sini, harga mahal pun belum tentu ada kualiti....huh mencik

Walaupun baru 2 minggu berdua-duaan dengan Yaya, dah terasa agak stress. Bukannya apa, terasa sangat sukar bila nak pegi membeli barang keperluan or keluar berjalan-jalan menghilangkan keboringan di rumah. Even kat rumah pun, terpaksa memasak sambil dukung Yaya sambil mulut duk pesan 'tangan tu duk diam-diam jangan pegang apa-apa'. This curious lil munchkin ni semua benda die nak tengok, nak tahu. Ditambah pulak dengan jisim badan Yaya yang agak besar, rasa nak patah tangan dan pinggang dukung die. Mujur la Yaya tak demam or lelah sepanjang tempoh 2 minggu tu.Kalau tak, lagi haru dibuatnya..hurm,Macam mana la esok bila dah ada 2 anak...




Ummi, jom jalan-jalan



Ummi, dah bosan...jom pegi playground pulak.






Main-main kat playground dululah sementara tunggu abah sampai rumah.

Tocang di kepala tu, sampai je rumah terus bising suruh bukak. Actually masa kat playground lagi dah cakap nak bukak, tapi ummi pujuk suruh tunggu abah balik. Last-last tak sempat abah balik dah bukak.

pesanan penaja: Terima kasih hubby! Lepas ni bawak kami pegi jalan-jalan kat UK pulak k....

1 comment:

Puan Capa said...

takpe...boleh tu..yaya akan behave bila tau dia dpt adik ;) enjoy ur pregnancy macam pregnant kan yaya dulu k..hehehe