CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, July 4, 2011

doki-doki

lagi 2 minggu untuk next check-up. Harap-harap boleh tau gender awal macam yaya dulu, seawal usia kandungan 4 bln dah tau akan dapat baby girl. Daripada simptom-simptom yang berlaku sepanjang pregnant kali ini, rasa-rasanya macam pregnant kan baby ..........

Gambar perut belum boleh tayang kerana baby bump masih kecil. Waktu tak pakai baju baru nampak. Tapi perut dah gatal-gatal akibat regangan.



P/s I Love you: sedang berkira-kira apa nak buat dengan baju-baju cik Yaya yang bertimbun dalam almari jika jantina berlawanan. Nak bagi kat orang rasa sayang sebab comel-comel sangat. Nak simpan untuk generasi seterusnya, lama sangat pulak. Ada yang baru pakai sekali je lepas tu dah bungkus.

2 comments:

Fith said...

eiii bestnya nak pi check gender dah.fith ni taktau lg boy/girl,nak shopping pun tarak mood,hehe

eh baju2 yg elok2 tu boleh jual laa ummi-yaya.buat pusingan modal utk shopping lg,hihi

Raudhah anje said...

fith: itu pun kalau die tunjuk...buatnya die malu-malu langsung tak tunjuk, sampai ke sudah pun tak tau.

idea tu fith...ngehngehngeh...tu yg tak sabar nak tau gender tu.