CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Friday, August 5, 2011

adoiii

hari ni sampai ke pejabat lewat...si anak kecil pagi-pagi dh meragam... well, bukan baru pagi ni je meragam, malam semalam, kelmarin, kelmarin dulu, minggu lepas, bulan lepas, 2-3 bulan lepas lagi dh meragam. Ni mesti sebab nak dapat adik. Asyik nak berdukung , beriba je kat rumah. Abah die nak ambik tak nak pulak. Nak patah pinggang dukung yaya. Kalau kat rumah tu tak boleh nak bergerak ke mana. Dah pesan dah tak payah ikut, nak pegi dapur kejap je letak botol susu , alih-alih tengok yaya dah sampai dapur. Pastu mintak di dukung...memang menguji kesabaran...
Dah survey-survey, rupanya memang ragam si anak sulung macam tu masa ibu tengah pregnantkan adik no-2. Ada pulak yang cakap nanti dah nak dekat bersalin lagi teruk ragam si sulung...adoiiii...

2 comments:

fIzahjepp said...

hehe tkpe2 rilek2...jgn stress hehe..biasela yaya takot tk dpt manje lg pas dpt adik..tu yg die ngade2 time skrg ni..tp dh nk dekat2 besalin ni ipan dh tk ngamok dh..dh baik dh

Raudhah anje said...

tu la...die nak abiskan sisa2 manja die la tu...layan je la...dera abah die sikit buat kerja rumah ..hikhikhik