CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 25, 2011

SELAMAT HARI RAYA

Ada lagi 2 hari untuk bekerja sebelum aku mula bercuti raya....mood nak keje pun dah takde...
Kepada kawan-kawan yang akan travel jauh-jauh balik kampung, hati-hati di jalan raya...yang jadi penumpang tu, ingat-ingatkan jugak pada driver.

Kami tahun ni travel balik kelantan... bila mengenangkan tempoh masa yang akan diambil untuk sampai ke Kelantan, lemah je rasa. Jarak tak de la jauh sangat, tapi keadaan jalan yang tidak memuaskan tu lah yang buatkan masa perjalanan jadi lama. Yang tak bestnya bila travel ke pantai timur ni adalah jalan yang bengkang bengkok dan berlubang sana- sini...nak tidur nyenyak pun susah...kejap teleng ke kiri, kejap teleng ke kanan..belum campur gegaran-gegaran bila lalu atas jalan yang berlubang dan tak rata....Nak baca majalah or taip sms pun tak boleh sebab pening asyik terhuyung-hayang dalam kereta. Agak-agak esok bila Yaya dah besar sikit mesti die asyik tanya bila nak sampai macam ummi die masa first time balik Kelantan.

Anyway, nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA PADA SEMUA...MAAF ZAHIR DAN BATIN.

No comments: