CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

M2M

Ingat tak dulu masa zaman muda mudi ada satu duet penyanyi wanita nama M2M. Ala yang famous dgn lagu pretty boy tu. Hehe. Well kat dalam family kami pun ada duet M2M. Maisarah n Maisarah. Kalau tengok muka macam adik beradik tapi sebenarnya Mereke ni dua pupu. Lahir tahun yang sama beza umur tiga bulan je. Maisarah tudung pink lahir dulu baru maisarah baju kuning lahir. Saiz fizikal pun lebih kurang sama besar je. Parent kedua-dua mempelai pun umur sebaya. Suka sangat posing si yaya ni sebenarnya....dalam ipad tu penuh dengan gambar die je....die snap sendiri hokey...macam-macam gaya ada...hehehe....pantang orang pegang hp mesti die suruh ambik gambar die...hehehe
pose special from aiman n yaya

Saturday, October 15, 2011

Big bad wolf

Buku-buku yang sempat disambar di warehouse sale big bad wolf, maeps, serdang. Sangat banyak okeh buku disitu. Disebabkan tengah kejar masa, tak dapat nak lama2 disitu. Semua murah2. Novel satu rm 8. Buku-buku resepi pun banyak. Tapi cek tak minat masak, so tak perlu beli. Novel je yang cek gila. Dulu masa belajar kumpul koleksi princess diaries n sidney shieldon punya novel. Tapi bila dah ada anak ni tak sanggup cek nak beli novel sebijik harga rm 30 lebih. Baik beli diapers anak .


Ni boleh dijadikan stok bahan bacaan waktu cuti bersalin nanti. Harap2 ada lah masa nak menghabiskan semua ni. Dulu masa pantangkan yaya memang byk free time, tapi kali ni tak tahu lah.
Tapi buku yang sesuai untuk yaya jumpa 2 je. Puas pusing2 kat bahagian buku kanak-kanak. Tak banyak activity book yang menarik dan best. Banyak buku cerita budak2 je. Bukan main seronok lagi Cik Yaya dapat buku baru. Thanks to fadh for making a blogpost on this books sale. Kalau tak mmg tak tahu la pasal bende ni.
Sent from my BlackBerry® smartphone

Thursday, October 13, 2011

Budak bertuah

Kesian bear. Dulu duduk dalam globe salji, sekarang dah jadi musim kemarau kering kontang. Snow globe kenangan pemberian pakwe saya sekelip mata hancur berderai dikerjakan cik Yaya. Penat ummi jaga selama bertahun-tahun, bungkus elok2 bawak masuk kontena naik kapal laut, sudahnya pecah jugak .


Sayang nak buang semua, just buang kaca tajam, lagi pun still boleh main music " you're my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are blue, you never know dear how much I love you, please don't take my sunshine away"


*Terpengaruh dgn citer korea my girl
Sent from my BlackBerry® smartphone