CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Saturday, October 15, 2011

Big bad wolf

Buku-buku yang sempat disambar di warehouse sale big bad wolf, maeps, serdang. Sangat banyak okeh buku disitu. Disebabkan tengah kejar masa, tak dapat nak lama2 disitu. Semua murah2. Novel satu rm 8. Buku-buku resepi pun banyak. Tapi cek tak minat masak, so tak perlu beli. Novel je yang cek gila. Dulu masa belajar kumpul koleksi princess diaries n sidney shieldon punya novel. Tapi bila dah ada anak ni tak sanggup cek nak beli novel sebijik harga rm 30 lebih. Baik beli diapers anak .


Ni boleh dijadikan stok bahan bacaan waktu cuti bersalin nanti. Harap2 ada lah masa nak menghabiskan semua ni. Dulu masa pantangkan yaya memang byk free time, tapi kali ni tak tahu lah.
Tapi buku yang sesuai untuk yaya jumpa 2 je. Puas pusing2 kat bahagian buku kanak-kanak. Tak banyak activity book yang menarik dan best. Banyak buku cerita budak2 je. Bukan main seronok lagi Cik Yaya dapat buku baru. Thanks to fadh for making a blogpost on this books sale. Kalau tak mmg tak tahu la pasal bende ni.
Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments: