CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, October 13, 2011

Budak bertuah

Kesian bear. Dulu duduk dalam globe salji, sekarang dah jadi musim kemarau kering kontang. Snow globe kenangan pemberian pakwe saya sekelip mata hancur berderai dikerjakan cik Yaya. Penat ummi jaga selama bertahun-tahun, bungkus elok2 bawak masuk kontena naik kapal laut, sudahnya pecah jugak .


Sayang nak buang semua, just buang kaca tajam, lagi pun still boleh main music " you're my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are blue, you never know dear how much I love you, please don't take my sunshine away"


*Terpengaruh dgn citer korea my girl
Sent from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Fadilah R. said...

alahai, sentimental value kan. kena simpan sorok sikit kot tak boleh bg yaya capai. hihi.