CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

M2M

Ingat tak dulu masa zaman muda mudi ada satu duet penyanyi wanita nama M2M. Ala yang famous dgn lagu pretty boy tu. Hehe. Well kat dalam family kami pun ada duet M2M. Maisarah n Maisarah. Kalau tengok muka macam adik beradik tapi sebenarnya Mereke ni dua pupu. Lahir tahun yang sama beza umur tiga bulan je. Maisarah tudung pink lahir dulu baru maisarah baju kuning lahir. Saiz fizikal pun lebih kurang sama besar je. Parent kedua-dua mempelai pun umur sebaya. Suka sangat posing si yaya ni sebenarnya....dalam ipad tu penuh dengan gambar die je....die snap sendiri hokey...macam-macam gaya ada...hehehe....pantang orang pegang hp mesti die suruh ambik gambar die...hehehe
pose special from aiman n yaya

No comments: