CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Friday, March 30, 2012

tanpa tajuk

Alhamdulillah....adik esya dah pun boleh meniarap pada 27 mac yang lalu....kalau ikutkan memang cepat sebab die baru masuk umur 3 bulan...tapi orang cakap biasa la...baby millenium, semua cepat banding dengan zaman dolu-dolu... Patutla asyik meragam dan berak-berak je 2-3 hari sebelum tu, nak tunjuk skill baru rupanya.

Nasib baik adik esya ni tak banyak ragam (belum lagi kottt). Menangis bila lapar, mengantuk or lampin basah. Yang terlebih ragam nye si kakak ni ha...manja yang amat...sampai nak minum susu pun suruh Ummi pegangkan botol... Sabar je la... Kadang-kadang tu dah malas nak layan, buat tak tahu je kat die...Ye la takkan asyik nak layan die je kan... Adik pun nak kan perhatian jugak, cuma tak reti nak request je... Macam- macam ragam la nak besar kan budak-budak ni...memang mencabar dan kena banyak sabar , doa mohon pada Dia agar dipermudahkan segala urusan....



Kini dah kembali mengangkut cooler bag dan pump turun temurun ke pejabat... Tak beli pump baru pun... Kali ni punya  hasil pun lebih kurang macam dulu jugak... Tak de lah meriah sangat, tapi cukup untuk esya minum dan buat stok dalam deep freezer... Harap- harap boleh susukan Esya sampai 2 tahun jugak.... Insya Allah....

No comments: