CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, May 9, 2012

Saya Nak Cutiiiii !!!!

Hehehe...kalo tengok tajuk macam suspen je kan...bukan tak dapat cuti langsung kat pejabat ni sebenarnya, tapi lebih kepada saya nak pergi bercuti bersama keluarga. Kalau ikutkan plan nak bercuti bersama keluarga adalah pada Disember 2011. Dah beli tiket flight dah pun. Tapi masa beli tiket tu belum pregnant. Tup tup dapat rezeki dari Allah tanpa diduga, walaupun dah plan nak pregnant lewat sikit dari tu. Dan tarikh jangka bersalin pulak adalah pada Disember 2011, maka terpaksa cancel tiket flight ( nak tukar tarikh tak boleh, beli tiket murah la katakan). Ajak en somi pegi bercuti dekat2, tempat yang tak payah naik flight. Memang harapan lah die nak setuju. Kalau ajak pegi kedai kereta or kedai jual spare part kereta je baru die laju nak pergi. Huh, Dasar lelaki. 


So sekarang ni sangat sangat lah teringin nak pergi bercuti. Tengok orang lain duk ke hulu ke hilir pegi jalan-jalan sangat jeles okeh. Dapat pergi dekat pun jadi la.Mungkin ujung tahun ni baru dapat pergi since sekarang ni adik baby masih kecil lagi. Kesian die nak jalan panas-panas, penat. Orang yang dukung die pun penat. Tambah pulak sekarang tengah tunggu renovation rumah siap, hmmm kite bercuti kat rumah baru  je la nampaknya...