CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, September 5, 2012

A & H

sekarang ni ahkak dah terfollow drama Adam dan Hawa pulak. Ni Astro punya pasallah ni, sampai ahkak dah terpengaruh  dengan promosi besar-besaran diorang. Tambah pulak pelakon utamanya adalah AA, maka lagi best lah tengok drama ni...Takdelah minta dengan AA , tapi bila lelaki kacak berbadan sasa bawa watak romantik siapa yang tak cair tengok kan??? Siap si suami rekod series lagi sebab dia tahu bini dia bukan setiap hari Isnin-Khamis tepat pukul 10 malam boleh terpacak depan TV. Buatnya si 2 beradik tu 'pasang lagu' time-time drama tengah tayang, boleh tengok balik bila-bila lapang (tak de masa lapang pun sebenarnya)  Tapi sejujurnya ahkak tak pernah baca novel adam dan hawa ni so memang tak tahu cerita dan endingnya apa.