CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Monday, December 31, 2012

org nak dapat kaki

24 disember yang lalu kami sekeluarga ada buat jamuan kecil sempena meraikan ulangtahun kelahiran esya yang pertama. Sekejap je masa berlalu. Jemput ahli keluarga je . Masak pun yang simple je. Banyak btul hadiah yang esya dapat. Si YAya pun dapat hadiah jugak...heheheh....Thanks to all yang sudi datang n bawak hadiah untuk budak 2 orang itu. Sekarang esya sedang belajar berjalan....Nampak orang je  die sebut "tateh". Nak ajak oerang pegang tangan die , die nak jalan. Saiz badan dan berat lebih kurang macam Yaya dulu. Tabiat makan pun sama jugak. Pantang nampak ada orang duduk kat meja makan, kejap lagi sampai la die mintak disuapkan makanan. Selagi ada orang kat meja makan, selagi tu la die tak sudah makan. Gigi baru ada 4 batang dari hari tu.

No comments: