CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, July 11, 2013

My Girl


My Girl tengah tunggu van sekolah. Yaya dah mula belajar di preschool since Jun yg lalu. Saje mulakan tengah tahun sebab Yaya cukup umur 4 tahun pon pada bulan Jun. Registered her at Real Kids , since it's the only preschool with gated and stand alone building. Dah survey2 taska yang lain, kebanyakannya, atas kedai or corner lot rumah teres.Macam tak best je......Susah nak cari preschool islamic yang stand alone kat putrajaya ni....

Barang-barang sekolah for sure lah favourite colour Yaya...warna pink@merah jambu. Dari Beg, Pencil box, Botol air, bekas makanan...semua pink.

School hour is from 8am  to 12 pm...ada break around 930am dan makanan disediakan. Sejak dah sekolah ni, bila balik rumah  nyanyi2 lagu  yang dia belajar di sekolah. Pastu bawa balik hasil kraftangan yang dibuat di sekolah. Dah boleh  buat latihan dalam activity book sendiri. Tengok2 je dah siap die garis-garis, bulat-bulatkan jawapan.


1 comment:

Love Razila said...

Monyok je muka...apesal yamg oit.
Emm kite plan pon nak sekolahkan 2nd son kat is;amic school, still searching juga =)