CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Countdown

Daisypath Anniversary tickers baby growth Lilypie First Birthday tickers

Thursday, August 29, 2013

entry promo [Summer Glitz]

Baru-baru ni sebagai salah satu preparation untuk travel jauh, tercari-cari jugak nursing blouse untuk memudahkan aktiviti breastfeed Esya dalam flight and atas bas. Maka dengan bantuan En. Google , Me telah terjumpa website ni Summer Glitz  . Rambang mata jugak lah tengok baju-baju nursing yang fashionable yet menutup aurat at affordable price. Bukan setakat baju nursing, baju maternity pon chomel-chomel fashion ala Korean Girl gitewww... Jadi sape-sape yang masih tercari-cari baju nursing yang cantik and comel, boleh lah berkunjung cuci mata and cuci duit dalam akaun kat website ni.


(Entry Beijing tak siap-siap lagi)

No comments: